Здравеите колеги,преди няколко дни се сдобих с алфа 145 1.4 Тс. Колата е позанемарена за жалост.Първото, което ме притеснява е, че мощноста я няма ниаква посто е,като "спънат кон". Чудя се от къде да започна решаването на проблема. Като за начало се сдобих с 16 пиновия диагностичен кабел и съответния драйвер и програма.Но нямам преходник към 3-те пина на Алфата някой може ли да ми покаже схемата на прехода от 16 пина към 3 пин.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма мощност
Collapse
X
-
В софия съм колега.Схемичката я намерих и днис щисе мъча с диагностика.Last edited by matrixablade; d.m.y г., 09:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеЗа твоята кола ти трябва платената версия.
Comment
-
Първоначално публикувано от italiano mafioso Покажи съобщениеА харчи ли масло и какъв цвят пуши?
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеmotorschaden .....
Comment
-
Намирисва на сегменти колега.Мотора с един качествен основен ремонт може и да се съживи.Помни ,че и друг да вземеш,все трябва да смениш всичко по него,защото не се знае в какво състояние ще е.Съвета ми е да не чакаш дълго преди да го отвориш да не стане белята по-голяма.Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
Comment